Massachusetts

View listings

massachusetts.realigro.se är den första världstäckande sökmotorn för fastigheter där du kan slå upp annonser för bostäder till salu i Massachusetts

Fastighet till salu i Massachusetts

Det gränsar Atlanten i öster, staterna Connecticut och Rhode Island i söder, New Hampshire och Vermont i norr och New York i väster.

Innan du investerar i fastigheter till salu i Massachusetts är det bra att göra en noggrann bedömning av de många värden som påverkar fastighetsmarknaden.

Massachusetts är en amerikansk stat i New England-regionen, känd för sin betydande kolonialhistoria. Boston är huvudstaden, men stadscentrumen av stort intresse, särskilt för fastigheter till salu i Massachusetts, är Springfield och Worcester.

Bostadsmarknaden i Boston lade rekord i 2018 trots låga lagernivåer.

Enfamiljshus och villor till salu i Cohasset, Medford och Boston gör det mycket bra.

Denna siffra är en rekord för denna typ av hus i området. Condos och Brownstones har också sett ökningar i medianförsäljningen, men dessa siffror är förmodligen det direkta resultatet av färre egenskaper

såld. Denna marknad är nu ett paradis för säljare med flera erbjudanden och högre priser som blir trenden.

Under första kvartalet 2018 registrerade vi en nedgång på 25,13% i bostäder som för närvarande är på marknaden och tillgängliga för köpare.

Boston Globe rapporterar att Massachusetts Realtors Association konstaterar att de genomsnittliga huspriserna för en enda bostadsenhet har ökat med 4%. Så även om tillgången på hus har minskat, har genomsnittspriset för hemförsäljningen ökat igen, vilket ger säljare de bästa fördelarna på Boston-marknaden för ytterligare ett år.

Springfield är den bästa staden i landet för singlar att köpa en fastighet till salu i Massachusetts.

För tio år sedan låg vi i lågkonjunkturen och att sälja en fastighet till salu i Massachusetts kunde ha verkade omöjlig.

I denna stad växer stadens arbete med att sälja hus.

Förutom att de är fler bostäder till salu, spenderar de också mindre tid på marknaden.

Det finns en annan psykologi i Springfield som har tagit tag i de senaste två eller tre åren eftersom vi har sett olika ekonomiska möjligheter.

Worcesters stad är otvetydigt en av de 5 bästa platserna att bo och köpa fastigheter till salu i Massachusetts år 2025.

Worcester är en av de hetaste och mest konkurrenskraftiga marknaderna i hela landet.

För att stödja den här hypotesen måste vi överväga ombyggnaden av tidigare "Brownfield" utrymmen i karakteristiska butiker och restauranger, den spännande utvecklingen av det som en gång var Kelley Square i Canal District, ytterligare smarta infrastrukturer, miljövänliga stadsbussar, Union Station järnvägstjänsten och flygplatsen.

Den kontinuerliga utvecklingen av skolor, infrastrukturer, stadsförnyelse och städer kommer säkerligen att driva vår stad mer än vi kunde föreställa oss

Fastighetsmarknaden blir faktiskt oerhört konkurrenskraftig på grund av att den mindre befintliga bostadsbeståndet säljs och Worcesters fortsatta önskan.

  •  
    Att flytta till Boston: den fullständiga guiden och råd du behöver

    Att flytta till Boston: den fullständiga guiden och råd du behöver Massachusetts är en av de äldsta stater lägenheter i USA Att hitta ett hem i Massachusetts är drömmen för många. Dess huvudstad, Boston, utmärker sig genom sin universitet, högskolor och den högsta nivån av välbefinnande bla ...

2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB